Maler_NPC_logoNPC_logo

Vores Garanti       Maling og Miljø       Få et tilbud       Evaluer os      Nyt job?      Om NPC

DM_privatkunde

Malergaranti - Hvad betyder det for dig?


Du kender måske M'et fra reklamerne, men hvad betyder det egentlig? For dig som privat forbruger, betyder det sikkerhed.

Det blå M, betyder at virksomheden er omfattet af Danske Malermestres Garantiordning. En garantiordning virksomheden kun kan blive medlem af, hvis virksomhedens arbejde lever op til Danske Malermestres kvalitets krav. Skulle arbejdet af en eller anden grund alligevel ikke leve op til kvaliteten, kan du klage til Danske Malermestres Garantiordning. Således er du altid sikret adgang til professionel vejledning, når du vælger en maler med det blå M.

Hvem er dækket af garantiordningen?

  • Private forbrugere, der som ejere får udført malerarbejde i egen bolig eller sommerhus.

  • Private forbrugere, der som lejere eller andelshavere får udført malerarbejde i egen bolig for egen regning.
Der er nogle betingelser for garantiordningen du skal være opmærksom på, bl.a. dækker ordningen op til 1 år efter fakturadato, derfor skal du huske og gemme din faktura. Du kan læse meget mere om Danske Malermestre og garantiordningen på www.malermestre.dk, hvor du også kan finde gode råd og vejledning om arbejdsgangen for håndværksarbejde.

Det er med stolthed, at vi hos NPC kan sige, at vi aldrig har haft nogle sager indbragt for garantiordningen. Og vi arbejder efter at det ikke sker.

Vores arbejde:

Vi laver alt inden for malerbranchen, både inden- og udendørs.

Vi arbejder for ehverv, private, den offentlige sektor, boligselskaber og forsikringsselskaber

Vi har oparbejdet stor erfaring med at arbejde for detailhandlen og hoteller, hvor arbejdet skal udføres udenfor normal åbningstid, eller med kort tidshorisont.

Kontakt os:

Tlf: 31 40 04 96

Mail: info@malernpc.dk

Vi støtter:

Kræftens Bekæmpelse

Det er desværre stadigvæk en lille overvægt, af nogle få bestemte kræftformer, inden for byggebranchen. Derfor er vi erhvervspartner hos Kræftens Bekæmpelse.

Læs mere... Kræftens Bekæmpelse

WWF

Verdens NaturfondMalerprodukters indvirkning på miljøet, har desværre ikke altid været i fokus. Derfor støtter vi WWF i deres arbejde for et bedre miljø.

Læs mere...

Evaluer_maler

Evaluer os

Husk at evaluer os og vores arbejde, så vi ved hvad vi gør godt og hvad vi kan gøre bedre. Det er simpelt at evaluere os, og din mening er vigtig for os og vores kommende kunder.

Til evaluering...

Maling-miljo

Maling og miljø

I dag stiller både forbrugerne, malerne og producenterne høje krav til malingens påvirkninger på mennsker og miljø. Derfor findes der et større udvalg af miljø mærket produkter.

Læs mere her...

Garantiordning

Garantiordning

Du kender måske M'et, men hvad betyder det egentlig? For dig som privat forbruger, betyder det sikkerhed, fordi at virksomheden er omfattet af Danske Malermestres Garantiordning.

Mere information...

Maler_tilbud

Tilbud

Ønsker du et tilbud på malerarbejde, kan du udfylde vores online tilbudsformular. Ved projekter der kræver andre håndværkere, modtager du et samlet tilbud på hele din opgave.

Til tilbud...