Maler_NPC_logoNPC_logo

Vores Garanti       Maling og Miljø       Få et tilbud       Evaluer os      Nyt job?      Om NPC

Kunne du tænke dig et nyt job?

Malerfirmaet NPC er en virksomhed med succes, som har været nomineret til Danske Malermestres Malerpris, vores tapetarbejde har været i magasinet De Farver og vi får gode anmeldelser på Trustpilot, og vi søger altid dygtige malersvende.

Ansættelsen:

At arbejde hos NPC er nok ikke som hos andre malerfirmaer, vi prioriterer selvstændighed, ansvar og godt kollegaskab, og hos NPC er det ikke kun ord. Vi er en 100% digital virksomhed, så du skal være fortrolig med brug af internettet, App's og lign. Vi ansætter efter overenskomsten med ferie og pension som beskrevet deri.

-

Kollegaerne:

Dine måske kommende kollegaer er ansvarsfulde folk, der møder til de aftalte tider (som normalt er fra kl. 7:00 til kl. 15:00), og samtidig er indstillet på at arbejdsdagen kan blive lidt længere, hvis der er behov for dette.

Hvis du ikke møder til tiden, påfører du dine kollegaer irritation og ekstra arbejde, hvilket ikke bidrager til det gode kollegaskab, hvilket vi prioriterer højt. Så har du svært ved at møde til tiden, er vi nok ikke det rigtige sted for dig.

-

Arbejdspladsen:

Vi arbejder i små teams, der selv er ansvarlige for planlægning og udførelse af arbejdsopgaverne. Det er vigtigt at alle bidrager til dette og er indstillet på at yde den indsats det kræver at nå deadlines. De bedste kollegaer står klar til at hjælpe hvis det brænder på, men kun hvis du selv har ydet en indsats.

Forudsætningen for at nå sine deadlines er, at man er på arbejde og hos os bruger vi ikke øv-dage. Det tager cirka en uge at indhente en øv-dag og den indhentes kun hvis du selv eller dine kollegaer arbejder ekstra, hvilket kan skabe en dårlig stemning og det er vi ikke interesseret i.

-

Arbejdet:

Vores primære arbejdsområder er Storkøbenhavn og Nordsjælland, og arbejdsopgaverne er gode afvekslende opgaver i private hjem, flyttelejligheder og entrepriseprojekter. Vores kunder har altid mulighed for evaluere dit arbejde og vi lever af vores kunders anbefaling. Så det er vigtigt at du kan udføre et godt stykke arbejde og aflevere det så mangelfrit som muligt.

Vi bruger mange ressourcer på vores kunder, og det er frusterende for de kollegaer, der bruger tid på at skaffe kunder, udregne tilbud og lukke opgaver, hvis dit arbejde så ikke lever op til den kvalitet vi skal levere. I sidste ende kan dårligt udført arbejde betyde at kunderne fravælger NPC, hvilket kan skabe usikkerhed hos NPC og blandt dine kollegaer, hvilket vi vil være foruden.

Sidder du nu og tænker hvad er lønnen? Så har vi sammensat en pakke der kombinerer løn med bonus og overskudsdeling. Du får altså løn efter kvalifikationer, men du skal også prioritere de muligheder vi tilbyder for selvstændighed, frihed, ansvar og udvikling, hvis vi skal have et godt og langt samarbejde.

-

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af NPC, kan du sende dine oplysninger i ansøgningsskemaet, eller mail os dine informationer på job@malernpc.dk. 2018-06-30

ALLE INFORMARTIONER VIL BLIVE BEHANDLET FORTROLIGT.

Evaluer_maler

Evaluer os

Husk at evaluer os og vores arbejde, så vi ved hvad vi gør godt og hvad vi kan gøre bedre. Det er simpelt at evaluere os, og din mening er vigtig for os og vores kommende kunder.

Til evaluering...

Maling-miljo

Maling og miljø

I dag stiller både forbrugerne, malerne og producenterne høje krav til malingens påvirkninger på mennsker og miljø. Derfor findes der et større udvalg af miljø mærket produkter.

Læs mere her...

Garantiordning

Garantiordning

Du kender måske M'et, men hvad betyder det egentlig? For dig som privat forbruger, betyder det sikkerhed, fordi at virksomheden er omfattet af Danske Malermestres Garantiordning.

Mere information...

Maler_tilbud

Tilbud

Ønsker du et tilbud på malerarbejde, kan du udfylde vores online tilbudsformular. Ved projekter der kræver andre håndværkere, modtager du et samlet tilbud på hele din opgave.

Til tilbud...