Vores Garanti       Maling og Miljø       Få et tilbud       Evaluer os      Nyt job?      Om NPC

Malerfirmaet NPC ApS

Forløberen for Malerfirmaet NPC, blev etableret i oktober 2005, af Rene Lohpehre. Virksomheden blev startet som en enkeltmandsvirksomhed, og i takt med tilgangen af nye kunder, blev de første svende ansat og efterfølgende kom der også lærlinge til. Senere blev Malerfirmaet NPC ApS etableret, og i dag beskæftiger vi os med det meste indenfor byggeriets mange færdiggørelsesområder.

Vi medlemmer af Danske Malermestre og er herigennem omfattet af Danske Malermestres overenskomst og garantiordning.

Rene Lohpehre

Rene Lohpehre

Administrationsadresse:
Lyngby Hovedgade 10C
2800 Kgs. Lyngby

Tlf. 31 40 04 96
Mail: info@malernpc.dk

Vores telefon- og kontortider:

Vi støtter:

Kræftens Bekæmpelse

Det er desværre stadigvæk en lille overvægt, af nogle få bestemte kræftformer, inden for byggebranchen. Derfor er vi erhvervspartner hos Kræftens Bekæmpelse.

Læs mere... Kræftens Bekæmpelse

WWF

Verdens NaturfondMalerprodukters indvirkning på miljøet, har desværre ikke altid været i fokus. Derfor støtter vi WWF i deres arbejde for et bedre miljø.

Læs mere...

Evaluer_maler

Evaluer os

Husk at evaluer os og vores arbejde, så vi ved hvad vi gør godt og hvad vi kan gøre bedre. Det er simpelt at evaluere os, og din mening er vigtig for os og vores kommende kunder.

Til evaluering...

Maling-miljo

Maling og miljø

I dag stiller både forbrugerne, malerne og producenterne høje krav til malingens påvirkninger på mennsker og miljø. Derfor findes der et større udvalg af miljø mærket produkter.

Læs mere her...

Garantiordning

Garantiordning

Du kender måske M'et, men hvad betyder det egentlig? For dig som privat forbruger, betyder det sikkerhed, fordi at virksomheden er omfattet af Danske Malermestres Garantiordning.

Mere information...

Maler_tilbud

Tilbud

Ønsker du et tilbud på malerarbejde, kan du udfylde vores online tilbudsformular. Ved projekter der kræver andre håndværkere, modtager du et samlet tilbud på hele din opgave.

Til tilbud...