Maler_NPC_logoNPC_logo

Vores Garanti       Maling og Miljø       Få et tilbud       Evaluer os      Nyt job?      Om NPC

Vores arbejde:

Vi laver alt inden for malerbranchen, både inden- og udendørs.

Vi arbejder for ehverv, private, den offentlige sektor, boligselskaber og forsikringsselskaber

Vi har oparbejdet stor erfaring med at arbejde for detailhandlen og hoteller, hvor arbejdet skal udføres udenfor normal åbningstid, eller med kort tidshorisont.

De forskellige mærker

Der findes efterhånden en del forskellige mærker til maling og andre malingsprodukter. Vi har her samlet de mest anvendte og håber det kan virke til inspiration, når du skal vælge produkter.

 

Hvad er Blomsten og Svanen?Ecolabel

Blomsten er det europæiske miljømærke. Svanen er det nordiske miljømærke. Begge er officielt anerkendte af de danske myndigheder og har en uvildig kontrol.

Blomsten og Svanen gør det nemt at handle mere miljøvenligt. Når du køber en miljømærket vare, har du nemlig garanti for: At produktet er blandt de mindst miljøbelastende af sin slags At kvalitet og funktion er mindst lige så god som for andre produkter At der er taget særlige hensyn til din sundhed, fx at varen ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer.

Svanemærket

Maling mærket med svanen eller blomsten.

Der findes heldigvis flere producenter af malingsprodukter, der har taget mærkningerne til sig. I dag produceres flere produkter mærket med et af de to mærker.
Kilde: Ecolabel.dk

 

Astma och Allergi Förbundet

AllergiAstma och Allergi Förbundet, som er det svenske astma og allergi forbund, givet nogle få maler-produkter deres anbefaling. For at opnå denne anbefaling må indendørsmalingen have et så lavt udslip, to uger efter påføring, at den ikke længere kan måles og derfor kan være god at vælge, set ud fra et allergisynspunkt. Men det er ingen garanti for, at produktet ikke kan give folk med følsomme luftveje gener, fremhæver Astma-Allergi forbundet i Danmark.

Maling anbefalet af Astma och Allergi Förbundet

Listen over hvilke maling Astma och Allergi Förbundet anbefaler vokser hele tiden. Heldigvis har flere producenter også haft fokus på astmatikere og allergikere i deres produktion.

 

Indeklimamærket

Indeklimamærket, er ikke et miljømærke, men et mærke der stiller krav til hvilke stoffer produktet frigiver i luften (afgasser). ”Alle materialer der anvendes indendøre kan afgasse stoffer til indeklimaet. Nogle af disse kan give symptomer som hovedpine, koncentrationsbesvær, kløende øjne og unormal træthed. Der er derfor mange gode grunde til at stille krav til de materialer, vi omgiver os med indendørs,” forklarer Dansk Indeklima Mærkning.

Maling mærket med Indeklimamærket

Der er kun ganske få producenter der har maling, der kan overholde kravene til Indeklimamærket. Vi har adgang til disse produkter og kan anvende dem såfremt det kræves.

 

Informationscenteret for Miljø & Sundhed

Miljø og SundhedDet er ikke kun maling der afgasser, mange ting der findes i alle hjem afgasser, nye møbler, tæpper, rengøringsmidler, TV, computere osv., derfor anbefaler Informationscenteret for Miljø & Sundhed, at man dagligt sørger for gennemtræk i tre gange 5-10 minutter.

Kontakt os:

Tlf: 31 40 04 96

Mail: info@malernpc.dk

Vi støtter:

Kræftens Bekæmpelse

Det er desværre stadigvæk en lille overvægt, af nogle få bestemte kræftformer, inden for byggebranchen. Derfor er vi erhvervspartner hos Kræftens Bekæmpelse.

Læs mere... Kræftens Bekæmpelse

WWF

Verdens NaturfondMalerprodukters indvirkning på miljøet, har desværre ikke altid været i fokus. Derfor støtter vi WWF i deres arbejde for et bedre miljø.

Læs mere...

Evaluer_maler

Evaluer os

Husk at evaluer os og vores arbejde, så vi ved hvad vi gør godt og hvad vi kan gøre bedre. Det er simpelt at evaluere os, og din mening er vigtig for os og vores kommende kunder.

Til evaluering...

Maling-miljo

Maling og miljø

I dag stiller både forbrugerne, malerne og producenterne høje krav til malingens påvirkninger på mennsker og miljø. Derfor findes der et større udvalg af miljø mærket produkter.

Læs mere her...

Garantiordning

Garantiordning

Du kender måske M'et, men hvad betyder det egentlig? For dig som privat forbruger, betyder det sikkerhed, fordi at virksomheden er omfattet af Danske Malermestres Garantiordning.

Mere information...

Maler_tilbud

Tilbud

Ønsker du et tilbud på malerarbejde, kan du udfylde vores online tilbudsformular. Ved projekter der kræver andre håndværkere, modtager du et samlet tilbud på hele din opgave.

Til tilbud...