Maler_NPC_logoNPC_logo

Vi vil meget gerne give dig et tilbud.

Vi laver alt malerarbejde, og har været nomineret til Danske Malermestres - Prisen For Godt Malerarbejde.

Vi er bedst på de lidt større opgaver, så hvis du har en opgave som du vurderer koster mindre end ca. 10.000,-, så er vi nok ikke de rette til den opgave.

Udfyld nedenstående og vi er igang med en pris på dit projekt. Gratis og uforpligtende, nemmere bliver det ikke.

Garantiordning

Medlem af Garantiordning

Du kender måske M'et, men hvad betyder det egentlig? For dig som privat forbruger, betyder det sikkerhed, fordi at virksomheden er omfattet af Danske Malermestres Garantiordning.

En garantiordning virksomheden kun kan blive medlem af, hvis virksomhedens arbejde lever op til Danske Malermestres kvalitets krav.

Mere information...

Evaluer_maler

Evaluer os

Husk at evaluer os og vores arbejde, så vi ved hvad vi gør godt og hvad vi kan gøre bedre. Det er simpelt at evaluere os, og din mening er vigtig for os og vores kommende kunder.

Til evaluering...

Maling-miljo

Maling og miljø

I dag stiller både forbrugerne, malerne og producenterne høje krav til malingens påvirkninger på mennsker og miljø. Derfor findes der et større udvalg af miljø mærket produkter.

Læs mere her...

Vi støtter:

Kræftens Bekæmpelse

Der er en lille overvægt, af nogle få kræftformer, inden for byggebranchen. Derfor er vi erhvervspartner hos Kræftens Bekæmpelse.

Læs mere... Kræftens Bekæmpelse

WWF

Verdens Naturfond

Malerprodukters indvirkning på miljøet, har ikke altid været i fokus. Derfor støtter vi WWF i deres arbejde for et bedre miljø.

Læs mere...